O nás

14.09.2019 23:32

 

 

Vítame Vás na našej web stránke venovanej stolnému tenisu v Devínskej Novej Vsi.
    Skupina stolnotenisových nadšencov sa spojila a založila v máji 2009 stolnotenisový klub s názvom STK DNV.
    Vďaka podpore mestskej časti Devínska Nová Ves a riaditeľky Základnej školy Ivana Bukovčana, Mgr. Renáty Balogovej, našiel klub vyhovujúce podmienky pre svoju činnosť v priestoroch školy.
    Poslaním klubu je vytvárať podmienky pre uspokojovanie záujmov a potrieb svojich členov a ostatnej verejnosti v oblasti stolného tenisu, ktoré prispievajú k získaniu a rozvoju pohybových zručností, schopností, teoretických vedomostí, k upevňovaniu fyzického a duševného zdravia, formovania osobnosti a k spoločensky vhodnému tráveniu voľného času. Klub chce pokračovať v tradícii stolného tenisu v Devínskej Novej Vsi, kde sa v šatniach miestnej tehelne hrával stolný tenis a hrala sa tu i ligová súťaž. Z tejto liahne vzišiel aj prvoligový hráč Gabo Fratrič.
    V súčasnej dobe klub tvoria družstvá dospelých, dorastencov a žiakov, ktoré hrajú takmer všetky ligové súťaže od prvej ligy až po deviatu ligu a dorasteneckú extraligu.

   Stolnotenisový klub týmto pozýva chlapcov, dievčatá, mužov a ženy, ktorí majú záujem hrať stolný tenis rekreačne, alebo sa chcú začleniť do ligových družstiev na tréningy, ktoré sú organizované v objekte Základnej školy Ivana Bukovčana 3.